Skip to content

Stagiair Centrale Reserveringen

België, Vlaams Gewest, GentRestaurant

Functieomschrijving

Van der Valk

Stage lopen bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, samen met je favoriete collega’s? Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk werkt. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!

Stagiair(e) Centrale reserveringen

Als Stagiair(e) bij Van der Valk International is er meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat service verlenen is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief. Daarnaast zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. In de rol van Stagiaire Centrale Reserveringen ga je aan de slag bij ons Van der Valk Gent voor Van der Valk International.

Je maakt kennis met de afdeling reserveringen in de breedste zin van het woord. Je zal leren hoe je reserveringen moet aannemen en de vragen van gasten het best kunt beantwoorden. Verder ondersteun jij onze Manager Centrale Reserveringen waar nodig, waardoor jouw stage erg divers is!

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een gastgericht en flexibel persoon en je hebt zin in een leuke meewerkstage. Je bent communicatief vaardig en wil graag leren wat gastvrijheid inhoud. Je volgt een relevante opleiding en bent een toevoeging aan ons team! En:

  • Je volgt (minimaal) een hospitality gerichte Bachelor opleiding;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Franse taal;
  • Je bent punctueel in je communicatie en verslaglegging;
  • Je bent representatief en verzorgd;
  • Je hebt doorzettingsvermogen en bent leergierig.

Wat wij bieden

Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Je wordt onderdeel van een klein team waarbij hard werken en goed samenwerken hoog in het vaandel staan. Je zal tijdens jouw stage begeleid worden door een ervaren Manager Centrale Reserveringen. Bij ons krijg je de kans om met alle aspecten van Reserveringen in aanraking te komen. Er is meer dan genoeg afwisseling in de werkzaamheden, dus geen dag is hetzelfde. En:

Je kunt je ontwikkelen binnen een gespecialiseerd en enthousiast team;

Je hebt een functie binnen een bedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;

Je krijgt voldoende gelegenheid om schoolopdrachten uit te voeren.

Wie zijn wij?

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.

Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants en Van der Valk Vitaal.

Heb je interesse?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar l.van.vliet@valkinternational.com t.a.v. Lisa van Vliet en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

of