Skip to content

Ontbijt Kok

België, Vlaams Gewest, Gent

Functieomschrijving

Sinds 1 april 2021, heeft Van der Valk Hotel Gent – België haar deuren geopend. Om ons team te versterken zoeken wij nog naar een gemotiveerde ontbijtkok!

Als ontbijtkok werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent! Het hotel bevindt zich 10 minuten van het stadscentrum en heeft uitzicht op de Ghelamco Arena. In totaal bestaat het hotel uit 10 verdiepingen met 263 kamers, een skybar, een brasserie, een á la carte restaurant en 12 banqueting zalen/vergaderzalen en een wellness.

Ontbijtkok

Heb jij een passie voor koken en vind je het leuk om in een open keuken te werken. Kun jij de gasten verrassen met een heerlijk ontbijt wat je ter plekke bereidt. Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij komt als ontbijtkok te werken in een dynamische omgeving waar gastbeleving centraal staat. Door jouw gastvrije inzet bied jij samen met je ontbijtcollega’s onze gasten een verrassende start van de dag.

De functie

  • Je verzorgt en/of controleert de mise-en-place van het live-cooking buffet;
  • Je staat in direct contact met de gasten gedurende het buffet;
  • Je verzorgt zowel de diverse ontbijt/lunch gerechten van onze menukaart;
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de door jou bereidde gerechten;

· Je ziet toe op de uitstraling van de producten van zowel het ontbijt als lunch.

· Je houdt koelkast, diepvries, de werkinstrumenten en de werkplaats schoon en netjes;

· Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden en signaleert storingen/defecten;

· Je controleert kwaliteit en versheid van de producten en zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen;

· Deze opsomming van taken is niet limitatief, afhankelijk van de omstandigheden kan er altijd gevraagd worden extra taken uit te voeren.

Vereisten

Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bent een vroege vogel (ook in de weekenden);
  • Je hebt affiniteit met de hotellerie;
  • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen;
  • Je kunt goed werken in teamverband;
  • Je bent representatief en gastvrij;
  • Je spreekt vloeiend- engels of Nederlands

WAT WIJ BIEDEN

We vragen veel, maar we geven ook veel:

  • Een job binnen een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een marktconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques en een kledijvergoeding;
  • Korting op overnachtingen en in onze restaurants;
  • Een unieke werkplek;
  • Opleidingen;
  • Af en toe een leuke teambuilding of personeelsborrel;
  • Overuren die in recup mogen worden opgenomen;
  • Vakantiegeld en een eindejaarspremie;
  • Bedrijfskleding;
  • Woon-werkvergoeding of een fietsvergoeding

Ben je nog steeds aan het lezen?
Top! We zien CV en motivatie graag tegemoet.

of