Skip to content

Chef de Partie

België, Vlaams Gewest, Gent

Functieomschrijving

Van der Valk

Sinds 1 april 2021, heeft Van der Valk Hotel Gent – België haar deuren geopend. Om ons team te versterken zoeken wij nog gemotiveerde Chef de Partie. Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Daarnaast draag je zorg voor de bereiding en tijdige uitgifte van gerechten ten behoeve van de gasten. Ons team is service- en gastgericht, collegiaal, verantwoordelijk, sociaal en flexibel. Ben jij dit ook of wil jij dit graag worden? Dan mag je ons team direct komen versterken!

Uren:

Heb jij een passie voor de Aziatische keuken en vind je het leuk om in een open keuken te werken? Heb je zin om het keuken team te komen versterken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ben jij die serieuze en hardwerkende collega die perfect in ons leuk team past? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Het hotel bevindt zich 10 minuten van het stadscentrum en heeft uitzicht op de Ghelamco Arena. In totaal bestaat het hotel uit 10 verdiepingen met 268 kamers, een Skybar en een wellness.

De Functie:

  • Je bent verantwoordelijk voor de warme kant van de keuken.
  • Het meedenken over de (vernieuwing van) menukaarten;
  • Je laat de keuken vlot draaien tijdens de service.
  • Jouw taak bestaat o.a. uit het correct bakken van het vlees op de gril het maken van de verschillende sauzen alsook het bereiden van de pasta en de visgerechten.
  • Opvolgen op de naleving van veiligheid en HACCP;
  • Je verzorgt en/of controleert de mise-en-place van koude en warme gerechten;
  • Je bereidt en werkt zelfstandig gerechten af volgens bestelling;
  • Je ruimt de keuken op, maakt werkinstrumenten en werkplaatsen schoon en controleert / verwerkt voedseloverschotten;
  • Je zorgt voor hygiënische opslag en bewaring van voedingsmiddelen en je controleert daarnaast de kwaliteit en versheid van de producten;
  • Je houdt de koelkast, diepvries en keuken ordelijk en schoon;
  • Je bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten of presentaties en bespreekt deze met de Chefkok;

WAT WIJ BIEDEN

We vragen veel, maar we geven ook veel:

  • Een job binnen een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is;
  • Een marktconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques en een kledijvergoeding;
  • Korting op overnachtingen en in onze restaurants;
  • Een unieke werkplek;
  • Een toffe en uitdagende functie - vaak ’s avonds en in het weekend – met ruimte voor persoonlijke groei;
  • Opleidingen;
  • Af en toe een leuke teambuilding of personeelsborrel;

· Overuren die in recup mogen worden opgenomen;

· Vakantiegeld en een eindejaarspremie;

· Bedrijfskleding;

· Woon-werkvergoeding of een fietsvergoeding

Ben je nog steeds aan het lezen?

Top! Bezorg ons zo gauw mogelijk je CV en motivatie.
We nemen snel contact met je op.

Dienstverband: Voltijds, Onbepaalde duur

Vereisten

WIE BEN JIJ?

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

Minimaal een afgeronde koksopleiding;

Je hebt oog voor detail;

je kunt goed werken in teamverband;

je bent enthousiast en gastvrij.

of